Schoonheidssalon

Bij ons kunt u  terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, waarbij de producten worden afgestemd op wat uw huid nodig heeft. U heeft de keuze uit verschillende behandelmogelijkheden. Uw wensen kunt u kenbaar maken en overleggen met de schoonheidsspecialiste. Naast een standaard behandeling kunt u ook terecht voor epileren,  harsen (bovenlip en kin, oksels en bikinilijn) en verven van wimpers of wenkbrauwen.

Laat uw handen eens verwennen met een manicurebehandeling. Deze bestaat uit scrubben, nagelriemen behandelen, nagels vijlen en polijsten en blanke lak.  In de salon is er keuze uit diverse moderne lakken.

Gelnagels geven net dat beetje extra. Heeft u een feestje of wilt u gewoon mooie nagels; laat onze specialiste gelnagels aanbrengen. Gelnagels zijn er in diverse kleuren.

Nieuw in onze salon is de ‘spot remover’. Dit apparaat verwijdert snel en eenvoudig pigmentvlekjes, oneffenheden, rode puntjes, wratten en fibromen (=steelwratjes). De naald van dit apparaat trilt in een hoge frequentie waardoor er warmte ontstaat die de bloedvaten verschrompelt waardoor de voeding van de huidafwijking wordt stopgezet. De minuscule wondjes genezen binnen ca. 5 dagen waardoor de huid er weer glad en mooi uitziet.

Vraag naar de mogelijkheden voor een behandeling met deze spot remover. De behandeling kost slechts vanaf €5,-per 5 minuten.

Neem voor het ultieme relaxte gevoel ook een nek- en schoudermassage. Na deze massage voelt u zich weer verfrist en herboren. Een nek/schoudermassage duurt 30 of 45 minuten. Een volledige lichaamsmassage kan ook, deze duurt 60 minuten.