Over ons

Pedicure- en schoonheidssalon Chiropodie Geldof

In onze salon kunt u terecht voor een gewone of medisch gespecialiseerde pedicurebehandeling, maar ook voor een heerlijke schoonheidsbehandeling. Nieuw in de salon is spottherapie; hierbij verwijderen wij pigmentvlekken, oneffenheden, rode puntjes, wratten en steelwratjes (fibromen).

In de salon werken wij met kwaliteitsproducten van Weleda. Weleda staat voor duurzaamheid en zorg voor mensen en natuur. In de salon zijn diverse producten te koop. Els Geldof is gespecialiseerd in de “risicovoet”. Voor mensen met bijvoorbeeld diabetes of rheuma is het belangrijk de voeten goed te verzorgen om problemen te voorkomen.

De praktijk is aangesloten bij de meeste ziektekostenverzekeringen. Behandelingen op medische indicatie zijn dus geen probleem.

Wie zijn wij

Els Geldof
Chiropodiste
Please specify image url

Sinds 1976 ben ik pedicure, manicure, ( paramedisch-) Chiropodist en schoonheidsspecialiste. Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar gewerkt  bij een semi-orthopedische schoenwinkel. Ik ben aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures in Nederland en bij het KwaliteitsRegister Pedicures (onder nr. 4882).

Sinds 2013 ben ik paramedisch chiropodist en ben ik aangesloten bij Stipezo. Hierdoor ben ik gespecialiseerd in de ‘risicovoet’, zoals bijvoorbeeld de diabetische en reuamatische voet. Via Stipezo sta ik ingeschreven in het brancheonafhankelijk register RPV, dit register wordt erkend door de meeste verzekeraars. Zo bent ook u verzekerd van kwaliteit!

Bij mij kunt u ook terecht voor nagelbeugels, siliconen ortheses en drukvrij leggen van drukplekken d.m.v. vilttechniek.

Esther Geldof
Schoonheidsspecialiste
Please specify image url

Sinds 2003 ben ik schoonheidsspecialiste en pedicure. Na mijn opleiding heb ik 7 jaren gewerkt in salon 4YOU in Rockanje. Waarvan de laatste 3 jaren als eigenaresse van deze salon. Na de komst van mijn kinderen werk ik nu al weer 5 jaar bij mijn moeder in de praktijk. Bij mij kunt u afspraken maken voor schoonheidsbehandelingen, manicure, cosmetische pedicurebehandelingen en spottherapie. Wilt u gelnagels of een lichaamsmassage? Ook daarvoor kunt u bij mij terecht.

Chiropodie Geldof is aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygi├źne.

Chiropodie Geldof staat ook geregistreerd bij Stipezo: de brancheorganisatie voor professionals in voetzorg.